In perioada 28 - 30 mai 2015 in localitatea Provita de Sus, judetul Prahova, in incinta sediului primariei din localitate, s-a desfasurat cea de-a 9-a sesiune de informare si consiliere profesionala a persoanelor inscrise in grupul tinta al proiectului.

 

 In perioada 13 - 15 mai 2015 in localitatea Vitomiresti, judetul Olt, in incinta Casei de cultura din localitate s-a desfasurat prima sesiune de informare si consiliere profesionala a persoanelor inscrise in grupul tinta al proiectului.

 

In perioada 19 - 21 mai 2015 in localitatea Prundu, judetul Giurgiu, in incinta sediului primariei din localitate, s-a desfasurat cea de-a 2-a sesiune de informare si consiliere profesionala a persoanelor inscrise in grupul tinta al proiectului.

 

 In perioada 20 - 22 mai 2015 in localitatea Melinesti, judetul Dolj, in incinta scolii primare Oaba, s-a desfasurat a treia sesiune de informare si consiliere profesionala a persoanelor inscrise in grupul tinta al proiectului.

 

In perioada 23 - 25 mai 2015 in localitatea Oparelu, judetul Olt, in incinta sediului primariei din localitate, s-a desfasurat cea de-a 4-a sesiune de informare si consiliere profesionala a persoanelor inscrise in grupul tinta al proiectului.

 

In perioada 25 - 27 mai 2015 in localitatea Brezoaiele, judetul Dambovita, in incinta sediului primariei din localitate, s-a desfasurat cea de-a 5-a sesiune de informare si consiliere profesionala a persoanelor inscrise in grupul tinta al proiectului.

 

In perioada 26 - 28 mai 2015 in localitatea Vitomiresti, judetul Olt, in incinta sediului primariei din localitate, s-a desfasurat cea de-a 7-a sesiune de informare si consiliere profesionala a persoanelor inscrise in grupul tinta al proiectului.

 

Continutul acestui site nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

POSDRU/135/5.2/S/129054 Formare profesională şi antreprenoriat-şanse pentru dezvoltarea mediului rural!