Ziua în care, de dincolo de moarte, Adrian Rădulescu l-a făcut de rușine pe Oros!

 

Scriu aceste rânduri pentru că, efectiv, sunt revoltat de atitudinea ministrului Adrian Oros, căruia ar trebui să îi crape obrazul de rușine! Rușine, Adrian Oros!

După mai bine de 36 de ore de la anunțul morții fermierului și liderului din agricultură Adrian Rădulescu, nici pe profilul personal, nici pe pagina publică, de pe Facebook, ale ministrului Agriculturii, nu a apărut niciun mesaj de condoleanțe.

Sunt convins că motivul principal pentru care Oros nu a scris niciun rând în memoria lui Adrian Rădulescu îl reprezintă declarația făcută de cel dispărut recent dintre noi, în urmă cu câteva săptămâni, Agro TV: „Un ministru care nu e în stare să aducă bani la agricultură, să plece acasă. (…) Eu l-aș ruga, în numele fermierilor, ca să-și spele imaginea, să-și dea demisia. Ne-a păcălit și anul trecut.”

Dacă Adrian Oros nu a putut trece peste această critică înseamnă că nu prea este om politic. Trebuie să ai o mare toleranță la critică dacă vrei să fii ministru. Țâfna, ipocrizia, imobilismul, nu prea ajută, pe termen lung, dacă vrei să fii un politician respectat. Însă ministrul Oros vede, de fiecare dată, negru în fața ochilor, când este vorba de critici. Nu este capabil să treacă peste asta, pentru a cinsti memoria unui om care, dincolo de controversele inevitabile, a făcut pentru agricultură mai mult decât a făcut sau va face Adrian Oros pe parcursul întregii vieți publice.

În plus, Adrian Rădulescu, era un lider al fermierilor. Oficial. Asociația Fermierilor din România – AFR. Președinte. Așa se raportează Oros la reprezentanții mediului asociativ care îl critică. Cu nesimțire și ranchiună. Chiar și dincolo de moarte.

PS: Dacă Oros va invoca că a apărut totuși un mesaj de condoleanțe pe pagina Ministerului, ca scuză, înseamnă că nu e doar ipocrit ci și laș.

 

Sursa

https://agrointel.ro/188769/de-dincolo-de-moarte-adrian-radulescu-l-a-facut-de-rusine-pe-oros/

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top