Anunțul făcut de RAR pentru proprietarii de tractoare și de combine!

Registrul Auto Român – anunț important pentru proprietarii de tractoare și de combine agricole, inclusiv pentru cei care vor să își înregistreze mașinile agricole la autoritatea locală. RAR le reamintește fermierilor că desfășoară activități în teren pentru eliberarea CIV – Carte de Identitate Vehicul – și pentru efectuarea ITP – Inspecție Tehnică Periodică.

 

”Registrul Auto Român continuă activitățile pe care le desfășoară în teren pentru eliberarea CIV și efectuarea ITP tractoarelor și utilajelor agricole. Dacă dețineți astfel de vehicule cu care circulați pe drumurile publice și intenționați să le înregistrați la autoritatea locală, trebuie să știți că puteți solicita sprijinul reprezentanței județene a RAR, care dispune de laboratoare mobile pentru certificarea autenticității”, este mesajul RAR pentru proprietarii de mașini agricole.

Registrul Auto Român le recomandă fermierilor și să apeleze la funcționarii din cadrul primăriilor pentru a organiza deplasările RAR în teren. ”RAR vă recomandă să cereți sprijinul autorităților locale pentru fi ajutați să vă organizați și să solicitați deplasarea laboratoarelor noastre în localitatea de domiciliu”, se mai arată în anunțul RAR.

Sursa:

https://agrointel.ro/200018/anunt-rar-proprietari-tractoare-combine/

Login pentru a posta comentarii
Go to top