DECIZIE IMPORTANTA A MINISTRULUI DAEA!

Decizie de ultima ora a noului ministru al agriculturii, Petre Daea. Conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1/2017 pentru stabilirea unor masuri in domeniul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Agentia Domeniilor Statului – ADS, institutie cu personalitate juridica, finantata de la bugetul de stat, trece din subordinea Guvernului in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, scrie Agrointeligenta

Agentia Domeniilor Statului functioneaza cu un numar de 238 de posturi. Mai mult, potrivit unei hotarâri privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, se infiinteaza Directia politici in industrie alimentara si comert, prin preluarea Serviciului industrie alimentara si a Serviciului promovare si schimburi cu produse agroalimentare din cadrul Directiei generale politici agricole si industrie alimentara.

Directia generala politici agricole si industrie alimentara se redenumeste Directia generala politici agricole. Activitatea de inspectii se preia de catre directiile pentru agricultura judetene si a municipiului Bucuresti, conform prevederilor Legii nr. 157/2016 si astfel Serviciul coordonare compartimente judetene se desfiinteaza.

De asemenea, directiile pentru agricultura judetene si a municipiului Bucuresti preiau si activitatea si personalul Caselor Agronomului si Camerelor agricole judetene din subordinea Consiliilor judetene (care functioneaza cu un numar de 854 de posturi).

Sursa: Agrointeligenta

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top