Imprimă această pagină

DANIEL BOTANOIU si ALEXANDRU POTOR – numiti SECRETARI DE STAT LA MADR!

Schimbari importante in conducerea Ministerului Agriculturii! Echipa noului ministru Petre Daea a fost schimbata iar astazi au aparut in Monitorul Oficial mai multe eliberari dar si numiri in functie pentru secretarii de stat, potrivit Agrointeligenta.

Dumitru Daniel Botanoiu a fost numit astazi in funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, potrivit unei decizii a premierului Sorin Grindeanu.

Va reamintim ca Agrointeligenta – www.agrointel.ro a anuntat imediat dupa alegerile parlamentare ca la nivelul PSD se stie sigur ca Daniel Botanoiu va fi cooptat in noua echipa guvernamentala din acest minister. Astfel, Botanoiu, a fost secretar de stat al MADR in mandatele lui Daniel Constantin, dar si ulterior, in cel al lui Achim Irimescu, fiind eliberat din functie de premierul Dacian Ciolos pe 10 octombrie anul acesta.

Dumitru Daniel Botanoiu (46 de ani)  face parte dintre specialistii recunoscuti din agricultura romaneasca, ocupand, anterior, pozitii executive in agribusiness si organizatiile de fermieri. Botanoiu are un master in Genetica Plantelor si o diploma de inginer obtinuta la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinara, Bucureşti. Din 2008, este Doctor in Stiinte Agricole, titlu obtinut la aceeasi universitate din Capitala, si se poate mandri ca a absolvit, in Franta, unul dintre cele mai vechi programe de cooperare din UE – Programul Tempus. Pe langa cunostintele legate de sectorul agricol, Botanoiu si-a luat, in 2006, si licenta in Drept.

Mai mult, printr-o alta decizie publicata astazi si Alexandru Potor a fost numit in funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale. Alexandru Potor, cel care detine in prezent presedintia Federatiei Nationale a Grupurilor de Actiune Locala (FNGAL), a mai fost ”in carti” pentru functia de secretar de stat si la inceputul manadalui fostului ministru, Achim Irimescu dar acesta a renuntat ulterior la numire.

In alta ordine de idei, tot astazi a fost eliberata din functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Niculina Talvar.

Sursa: Agrointeligenta

 

Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2017 20:37

Login pentru a posta comentarii