EXCLUSIV! Fermierii – CONVOCATI la Ministerul Agriculturii!

Fermierii – convocati la Ministerul Agriculturii intr-o zi-maraton de sedinte! Principalele structuri de reprezentare din sectorul agricol au primit invitatie la o prima runda de discutii oficiale cu noua conducere a Ministerului Agriculturii, potrivit Agrointeligenta.

Invitatia adresata liderilor din sectorul agricol este semnata de secretarul de stat Daniel Botanoiu si specifica faptul ca  fermierii vor dialoga direct cu ministrul agriculturii Petre Daea.

Mai mult, din informatiile Agrointeligenta – www.agrointel.ro, organizatiile sunt programate maine, marti – 17 ianuarie, la discutii – fiecare la o ora diferita, pentru a-si putea expune pe larg problemele din sectorul pe care il reprezinta. Se urmareste realizarea unei analize a respectivului sector pe urmatoarele subiecte: identificarea problemelor si stadiul actual al sectorului, schemele de sprijin si propuneri de eficientizare a sectorului.

Mentionam ca seria de intalniri de maine este prima pe care noua conducere o are, in mod oficial, cu liderii din agricultura. Au mai existat insa discutii si intalniri pe care noua conducere le-au avut de la instalare cu liderii principalelor organizatii din sectorul agricol din Romania.

Sursa: Agrointeligenta

Login pentru a posta comentarii
Go to top