TAXA SPECIALA pentru MICII AGRICULTORI din ROMANIA!

PROMISIUNEA GUVERNULUI CIOLOS. Primul ministru Dacian Ciolos a declarat luni, in fata parlamentarilor, ca nu va creste taxele si ca va veni cu un regim de TVA (taxa pe valoare adaugata) special pentru micii agricultori, potrivit Agroinfo.

Deocamdata nu se stie concret cum va arata acest regim special, dar premierul Dacian Ciolos le promite fermierilor mici ca nu vor mai avea parte de birocratie pentru inregistrarea TVA.

Nu intentionam, pana la sfarsitul acestui mandat, sa crestem nicio taxa, sa crestem niciun impozit, sa modificam nicio indemnizatie, asa cum s-a spus. Dimpotriva, in acest an am redus TVA la 9% pentru lucrarile agricole si inputurile consumate in agricultura.

Si tot pentru a veni in sprijinul agricultorilor, mai ales al micilor producatori persoane fizice si persoane autorizate, intentionam sa venim cu modificari in sensul simplificarii in Codul fiscal, prin care sa propunem un regim de TVA special pentru micii agricultori, ei sa nu aiba nevoie de toata aceasta birocratie si documentatie privind inregistrarea TVA-ului, a spus primul ministru Dacian Ciolos.

Sursa: Agroinfo

 

 

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top