Imprimă această pagină

PROIECT PILOT: PRELUAŢI PRODUSELE LEGUMICULTORILOR!

În aceste momente când deplasările cetăţenilor sunt restricţionate, comportamentul lor de cumpărare a suferit mai multe transformări, cum ar fi aprovizionarea preponderent de la magazine care oferă o gamă largă de produse.

Astfel, cumpărăturile realizate în vremuri mai bune, din pieţe, sunt făcute în marile magazine sau în magazinele de cartier iar acest lucru afectează grav producătorii locali de legume, în plin sezon, mulţi dintre ei fiind deja în pragul falimentului.

Proiectul propus de Ferma Media Grup este un proiect pilot pentru judeţul Timiş, dar care poate fi multiplicat în fiecare judeţ al ţării.

5 PAŞI PENTRU ACCESUL PRODUCĂTORILOR ÎN MAGAZINE

1. Se ia legătura cu şeful pieţelor din judeţ (pentru Timiş - Ionuţ Nasleu) pentru a-i propune asigurarea unui spaţiu în piaţa de gros în anumite zile şi într-un anumit interval de timp prestabilit.

2. În intervalul prestabilit, fermierii vin în piaţa de gros cu marfa şi noi vom populariza pe toate canalele către reprezentanţii marilor lanţuri de magazine, ai magazinelor de cartier, aprozarelor şi diferiţilor intermediari şi comercianţi să vină să cumpere angro aceste produse pentru aprovizionarea propriilor afaceri şi pentru a ajuta la greu producătorii români.

3. Pentru a testa disponibilitatea de marfă a fermierilor din Timiş am creat, în premieră, o piaţă virtuală pe platforma site-ului www.anunturi-agricole.ro iar dacă este suficientă marfă vom promova aceste mărfuri către toţi comercianţii enumeraţi la punctul 2. şi îi vom îndemna să intre pe anunţurile individuale ale fermierilor pentru a-i sfătui cum să sorteze şi să ambaleze marfa.

4. De comun acord cu şeful pieţelor, fermierii şi comercianţii vom facilita ulterior întâlnirile în piaţa fizică, între vânzător şi cumpărător.

5. Îi invităm pe cei care doresc să participe la acest proiect să adauge anunţul lor GRATUIT la categoria "PRELUAŢI PRODUSELE LEGUMICULTORILOR DIN TIMIŞ" iar FERMA MEDIA GRUP se va ocupa de promovarea anunţurilor. Paşii de adăugare sunt cei descrişi pe site: creaţi cont, apoi adăugaţi anunţul GRATUIT. Este IMPORTANT să selectaţi categoria "PRELUAŢI PRODUSELE LEGUMICULTORILOR DIN TIMIŞ".
Categoria special creată pentru acest proiect o găsiţi AICI

proiect pilot timis_b

 

Sursa

https://www.agroinfo.ro/ferma-celula-de-criza/proiect-pilot-preluati-produsele-legumicultorilor

 

Login pentru a posta comentarii