CREȘTE BUGETUL pentru PLĂȚILE DIRECTE ALE FERMIERILOR!

OFICIAL. Comisarul european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală anunță că bugetul pentru plățile directe ale fermierilor, pentru dezvoltare rurală și alte ajutoare din agricultură crește cu 24 de miliarde de euro pentru următorul exercițiu financiar, 2021-2027.

Europa trebuie să aibă propriile sale alimente sănătoase din propriile sale țări sănătoase. Trebuie să aibă o agricultură puternică și durabilă. CE propune să crească bugetul agricol al UE cu 24 de miliarde de euro. Aceasta este o decizie importantă. Sunt fericit că agricultura merge într-o direcție bună, a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, comisarul european pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, pe contul său twitter.

CE (Comisia Europeană n.r.) a propus 391,4 miliarde de euro pentru PAC pentru 2021-2027 în prețuri curente. Față de nivelul actual de finanțare, aceasta înseamnă o creștere de 2%. În ceea ce privește nivelurile actuale, mă refer la nivelul finanțării PAC în 2020 și, în cazul în care acest nivel s-ar fi menținut stabil pentru următorii 7 ani, a adăugat oficialul Comisiei Europene.

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top