Din iulie, SE REDESCHID toate târgurile de animale!

Se REDESCHID toate târgurile de animale, anunță primarul din Câmpeni, județul Alba, după o întâlnire cu prim-ministrul Vasile Cîțu, care i-a dat această veste bună pentru crescătorii de animale.

Fermierii, crescătorii de animale primesc în sfârșit o veste bună. Începând cu luna iulie 2021, toate târgurile de animale se vor redeschide. Anunțul a fost făcut public de Cristian Dan Pașca, primarul orașului Câmpeni, după o întâlnire cu premierul Florin Cîțu, aflat într-o vizită de lucru în județul Alba.

"Am participat astăzi, la Alba Iulia, împreună cu alți colegi primari din județul Alba, la o întâlnire cu Premierul României – domnul Florin Cîțu, aflat într-o vizită de lucru.

Dânsul ne-a dat o veste bună și anume, că se vor redeschide, începând cu luna iulie 2021, toate târgurile de animale. Mă bucur că demersurile mele și ale celorlalți colegi primari din Apuseni au dat rezultat. Acest lucru înseamnă că drumurile noastre la București au fost de folos moților.

Bineînțeles, târgurile de animale vor trebuie să respecte toate regulile impuse de legile în vigoare dar și măsurile impuse la nivel național pentru prevenirea și răspândirea virusului COVID – 19. Împreună învingem pandemia și revenim la normalitate!

targ-grupul-vacarilor_b


La întâlnirea de astăzi din capitala județului nostru au mai fost prezenți: ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, europarlamentarii Mircea Hava și Rareş Bogdan, senatorul Sorin Bumb, deputatul Florin Roman, primarul municipiului Cluj, Emil Boc și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Discuțiile au vizat și alte aspecte referitoare la dezvoltarea județului Alba și implicit a zonei Munților Apuseni”, a scris Cristian Dan Pașca, primarul orașului Câmpeni, pe Facebook, citat de Ziarul Unirea.

 

Sursa:

https://www.agroinfo.ro/politic/din-iulie-se-redeschid-toate-targurile-de-animale

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top